Welkom bij Leanpodcast.nl

jouw bron van inspiratie voor Lean, gepresenteerd door de ervaren professionals achter de microfoon.

Onze Host: André Nagel Lean Black Belt en Interim manager

André Nagel
Ontmoet André Nagel, jouw gastheer bij Leanpodcast.nl. André is niet alleen een gepassioneerde podcastmaker, maar ook een doorgewinterde Lean Black Belt en zelfstandig professional met meer dan twee decennia ervaring als interim manager. Zijn expertise is vooral waardevol in de corporatiesector. In 2008 richtte André Nidva op, zijn eigen onderneming, waar hij zijn kennis en ervaring inzet om organisaties te optimaliseren. Bovendien maakt André deel uit van het samenwerkingsverband LeanIQ, dat deze podcast mede mogelijk heeft gemaakt.

 

 

Co-host: Michiel Admiraal – De Secure Base Expert

Onze co-host, Michiel Admiraal, is niet alleen een bekwame Lean Six Sigma Black Belt, maar ook een gecertificeerde Secure Base coach. Door de toepassing van de technieken van George Kohlrieser, richt Michiel zich op het creëren van emotionele veiligheid tijdens transities. Zijn vaardigheden in het leggen van verbindingen dragen bij aan de diepgaande gesprekken en inzichten die je in onze podcast zult vinden.
Samen delen André en Michiel hun kennis en passie voor Lean-principes en bieden ze waardevolle inzichten die je kunt toepassen in je eigen organisatie. Dankzij hun gecombineerde expertise en toewijding aan Lean, zijn ze beschikbaar om jouw team te begeleiden en te ondersteunen op weg naar operationele excellentie.